Om Materialisten.se

Många vill hävda att det är upplevelsen som är den viktigaste. Jag håller med till fullo! Men med rätt kläder och utrustning så blir upplevelsen så mycket bättre! Jag kan bara se till mig själv, men jag tycker att man kommer ut alldeles för sällan och då då vill jag inte ha min tid förstörd genom att behöva bråka med materialet. Har du hittat hit håller du säkert med.

Materialisten.se startade i frustration över att inte hitta detaljerad information i den snårskog av outdoor produkter som finns på marknaden i dag. För här kommer det vara fokus på materialet, upplevelserna får du stå för själv.

Sidans huvudfokus ligger på att recensera och visa outdoor och sportprodukter av alla dess slag. Men du kommer också hitta andra outdoor relaterade artiklar och nyheter vad som händer på marknaden.

Vill du hjälpa till? Har du en produkt du skulle vilja recensera, något du tycker är intressant och vill skriva en artikel om, sett någon ny pryl du vill tipsa om eller bara lämna lite feedback? Skicka ett mail till robin@materialisten.se eller lämna en kommentar här nedanför!

Robin
Skribent och grundare av Materialisten.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *